Over ons

True Line is een exclusief product en om de kwaliteit te waarborgen  zoeken we  onze partners en distribiteurs zorgvuldig uit.

Het doel is om uiteindelijk niet meer dan 150 partnersalons in Nederland te hebben. Ondertussen hebben we de focus op het internationaal kunnen leveren van onze producten zodat we een wereldwijd bekend merk kunnen worden.

Behind the brand

 

The ladies behind the brand.

Maak kennis met de twee dames achter het merk True Line Hair, Marjorie & Ginie.

Ze zijn samen opgegroeid in het centrum van Rotterdam. In hun kindertijd speelden zij vele uren samen, ze hebben jaren met elkaar op getrokken. Beide hebben ze een passie voor haar. Marjorie Is zich helemaal gaan verdiepen in extensions en Ginie heeft jaren lange ervaring opgedaan als kapster. Ze hebben in hun tiener jaren samen veel geëxperimenteerd met Weaves en extensions. Op een gegeven moment zijn ze elkaar uit het oog verloren maar daar kwam verandering in in 2016. Door een samen- werking hebben de twee elkaar weer gevonden en hebben ze de handen weer in 1 geslagen. Dit is uitgegroeid tot een magisch duo.

 

 

Aan de basis van True Line liggen de inspanningen van Marjorie Wijnaar (36) ook wel bekend als Hairextensionguru Marjory Alice (artiestennaam). Zij studeerde Management, Economie en Recht en begon nog tijdens haar studie te werken als styliste waardoor ze in aanraking kwam met hairextensions. Omdat de kwaliteit van in Nederland beschikbare hairextensions tegenviel, ging ze op zoek naar de juiste hairextensions en de optimale bewerking. Zij heeft hiertoe gezocht in India, Peru, de Verenigde Staten, Dubai, Londen etc. en heeft wereldwijd diverse gespecialiseerde haarextensie-opleidingen gevolgd. Het kostte uiteindelijk zo’n acht jaar om goed mensenhaar en de optimale bewerking van dat haar te vinden. Dit heeft geresulteerd  in hairextensions, die niet klitten, niet snel droog worden, niet pluizen, jarenlang mee gaan en goed geverfd kunnen worden zonder dat de hairextensions beschadigen.

 

Het haar waar iedereen tot nu toe naar op zoek is geweest hebben wij nu voor u in huis, niet meer, niet minder. Puur, onbewerkt haar dat voelt en reageert als eigen haar dag in, dag uit. Deze lijn is de enige echte ware hairextension lijn van daar de naam

“ True Line Hairextensions”

 

       

 

Naast groothandel voor professionals zijn wij een uniek niche bedrijf en kunnen wij andere hairextensionspecialisten helpen met specifieke wensen voor hun haarwerken, hairextensions en weften. Wij maken haarwerken, weften/weave en hairextensions op maat maar dan van het allerhoogste kwaliteit haar. Het wordt uw eigen ontwerp! Of u nu single, virgin of double drawn wenst, True Line Hairextensions produceert uw eigen ontwerp op maat! Wij produceren o.a. voorraad voor hairextensionwinkels, kapsalons & Stylisten. Op uw True Line verpakking vermelden we "Specially produced of packed for ( uw bedrijfsnaam)" De productietijd is dan maximaal 5 weken.

 

Bekijk onze presentatie hieronder:

https://cdn.webshopapp.com/shops/267293/files/239815259/true-line-presentatie-2018-3.pdf