Winkelwagen

artikelen

Geen producten gevonden...

Over ons

True Line is een exclusief product en om de kwaliteit te waarborgen  zoeken we  onze partners en distribiteurs zorgvuldig uit.

Het doel is om uiteindelijk niet meer dan 150 partnersalons in Nederland te hebben. Ondertussen hebben we de focus op het internationaal kunnen leveren van onze producten zodat we een wereldwijd bekend merk kunnen worden.

 

 

Maak kennis met hairextensionguru Marjory Alice!

 

Aan de basis van True Line liggen de inspanningen van Marjorie Wijnaar ook wel bekend als Hairextensionguru Marjory Alice (artiestennaam). Zij studeerde Management, Economie en Recht en begon nog tijdens haar studie te werken als styliste waardoor ze in aanraking kwam met hairextensions. Omdat de kwaliteit van in Nederland beschikbare hairextensions tegenviel, ging ze op zoek naar de juiste hairextensions en de optimale bewerking. Zij heeft hiertoe gezocht in India, Peru, de Verenigde Staten, Dubai, Londen etc. en heeft wereldwijd diverse gespecialiseerde haarextensie-opleidingen gevolgd. Het kostte uiteindelijk zo’n acht jaar om goed mensenhaar en de optimale bewerking van dat haar te vinden. Dit heeft geresulteerd in hairextensions, die perfect blenden met  het haar van de Europese vrouw. Onze hairextensions woren niet droog en pluizen niet. Dit gezonde donorhaar gaat jarenlang mee en kan goed geverfd worden zonder dat de hairextensions beschadigen.

 

Het haar waar iedereen tot nu toe naar op zoek is geweest hebben wij nu voor u in huis, niet meer, niet minder. Puur, onbewerkt haar dat voelt en reageert als eigen haar dag in, dag uit. Deze lijn is de enige echte ware hairextension lijn van daar de naam

“ True Line Hairextensions”